3-daagste training: Nalaten aan cultuur

woensdag 08 februari 2023 | LVWB Fundraising | Amsterdam, OBA

Voor veel goede doelen zijn nalatenschappen een belangrijke en sterk groeiende bron van inkomsten. Culturele instellingen profiteren echter nog onvoldoende van deze ontwikkeling, terwijl hun betrokken achterban veel kansen biedt om deze manier van fondsenwerving te versterken. Daarom organiseert LVWB Fundraising in samenwerking met Arjen van Ketel Legacy Fundraising in het voorjaar de driedaagse training Nalaten aan Cultuur die wegens succes al voor zesde keer wordt gehouden.

Tijdens drie intensieve dagen leer je alles over nalatenschappenwerving, maak je een plan van aanpak voor jouw eigen organisatie én oefen je wervingsgesprekken met een trainingsacteur. Deze training start op 8 februari 2023. Vervolgdagen zijn op woensdag 8 maart en woensdag 19 april 2022 van 9.30 tot 17.00 uur in Amsterdam.

VSCD leden krijgen € 100,- korting per persoon.

De kosten voor VSCD leden bedragen €1445,- per persoon. Dat is inclusief lunches, lesmateriaal, een individueel coachingsgesprek en het Handboek Nalatenschappen Werven van Arjen van Ketel. Tot 15 november betaal je een early bird tarief van €1295,-

Alles over de training Naar alle agenda items