Deze website maakt gebruik van cookies.

01-07-2019

Cybersecurity Evenement


Het Klooster, Woerden

Een menselijke fout, een technische misser of een hack: voor je het weet heb je te maken met een cyberincident. Veel cultuurorganisaties denken: ‘mij overkomt het niet‘. De realiteit is anders.

In samenwerking met MKB-NL organiseert de VSCD een Cybersecurity Evenement voor directies, IT’ers en marketeers. Zij zijn immers binnen de organisatie veelal gezamenlijk verantwoordelijk voor het organiseren van digitale veiligheid. Een verhelderend programma met praktische handvatten. Kom daarom ook naar het Cybersecurity Evenement op maandag 1 juli 2019 in Woerden.

Wat zijn de belangrijkste actuele dreigingen? Welke dreigingen zijn in opmars? Welke oplossingen zijn er? Hoe kun je risico’s vermijden en als het toch fout gaat, de schade zoveel mogelijk beperken? Deze en andere vragen rondom cybersecurity komen uitgebreid aan bod. Onze ‘preferred suppliers’ Stadhouders Advocaten, Concordia de Keizer geven een sessie en ook Eagerly Internet, Threadstone en SDIN komen vertellen.


Tijden: 10.00 - 13.45 uur (inclusief afsluitende lunch)
Locatie: Het Klooster, Wilhelminaweg 77, 3441 XB Woerden
Kosten: Deelname is gratis voor VSCD-leden

Kom je ook? Aanmelden kan via info@vscd.nl o.v.v. ‘Cybersecurity Evenement 1 juli’.

Komt 1 juli niet goed uit? Dan kun je je aanmelden voor de cybersecurity bijeenkomst van Cultuurconnectie op donderdag 27 juni in Ede via info@cultuurconnectie.nl Meer informatie over die bijeenkomst kun je vinden op www.cultuurconnectie.nl/cybersecurity.