Deze website maakt gebruik van cookies.

Nieuws

 • 11-07-2018

  Lifetime Achievement Award voor Frans Vreeke

  Frans Vreeke, scheidend directeur-bestuurder van TivoliVredenburg, ontving afgelopen week op zijn afscheidsplechtigheid een Lifetime Achievement Award 2018.

 • 04-07-2018

  Dianne Zuidema treedt terug als directeur bij ITA

  Dianne Zuidema treedt per 1 september 2018 terug als directeur van Internationaal Theater Amsterdam. Er is sprake van een onoverbrugbaar verschil van inzicht over de samenwerking. In overleg zijn er afspraken gemaakt over haar vertrek en de verdere afwikkeling van haar …

 • 04-07-2018

  Arthur Oostvogel vertrekt bij Stadsschouwburg De …

  Arthur Oostvogel, directeur van Stadsschouwburg De Harmonie, heeft aangekondigd aan het einde van dit jaar De Harmonie te zullen verlaten. Oostvogel is sinds augustus 2001 directeur van de schouwburg in Leeuwarden.

 • 04-07-2018

  Hans Lebouille vertrekt bij Cool Kunst & Cultuur

  Directeur Hans Lebouille vertrekt  bij Cool in Heerhugowaard. Hij is in september 2017 aangesteld als directeur van het theater. Lebouille denkt anders over 'benodigde ontwikkelingen en structurele wijzigingen' dan de rest van de organisatie, zo meldt het NHD.

 • Princess (foto: Sanne Peper)
  28-06-2018

  Tweede ronde Zilveren Krekels voor jeugdtheater 2018

  De VSCD-Jeugdtheaterjury heeft de tweede en laatste ronde Zilveren Krekels bekendgemaakt: drie voorstellingen winnen de prijs in de categorie ‘meest indrukwekkende jeugdproductie’ en twee Zilveren Krekels zijn vergeven in de categorie ‘meest indrukwekkende …

 • 27-06-2018

  Geert Dijkstra nieuwe tijdelijke directeur Posthuis …

  Geert Dijkstra is met ingang van 1 september de nieuwe directeur van het Posthuis Theater in Heerenveen. Dat meldt de gemeente. Het gaat om een tijdelijke functie van anderhalf jaar. In die tijd zoeken gemeente en directie naar een definitieve oplossing.

 • 27-06-2018

  Mirjam Barendregt nieuwe Directeur-bestuurder Theater …

  Op maandag 25 juni jl. is Mirjam Barendregt benoemd als nieuwe Directeur-bestuurder van Theater & Congres Orpheus. Zij neemt met ingang van 17 september 2018 het stokje over van haar voorgangster Meta Neeleman.