Deze website maakt gebruik van cookies.

Crash Course Cultureel Ondernemerschap najaar 2019

23-07-2019

Dit najaar vindt de Crash Course Cultureel Ondernemerschap plaats. Tijdens deze crash course ontvang je concrete handvatten op het gebied van leiderschap, ondernemerschap, marketing en financiën. Je werkt aan het creëren van een eigen ondernemende strategische visie en aan het ontwikkelen van praktische vaardigheden die nodig zijn voor een gezonde ondernemende toekomst voor je organisatie.

De cursus richt zich op leidinggevenden (zowel zakelijk als artistiek) van kleine culturele instellingen en zelfstandig ondernemers in de cultuursector. De modules worden versterkt door casussen uit de praktijk. In het najaar zal bijvoorbeeld Job Noordhof aanwezig zijn bij de module Marketing. Hij is hoofd Marketing, communicatie en verkoop bij het Concertgebouw en daarvoor hoofd marketing bij het Nederlands Philharmonisch Orkest.

Cursusdata zijn: 29 oktober, 5, 12, 19 en 26 november. Met uitzondering van de laatste sessie, duren de sessies van 15.30 tot 21.00 uur (inclusief eten). De training wordt georganiseerd door binoq atana i.s.m. Cultuur-Ondernemen. Meer informatie vindt je via: https://www.binoq.nl/projecten/cultureel-ondernemerschap/

Inschrijvingen o.v.v. VSCD ontvangen de vroegboekkorting. Inschrijven kan via info@binoq.nl.