Deze website maakt gebruik van cookies.

De TAS-taart gewonnen door Theater De Hofnar

29-03-2016 | Bron: VSCD

De TAS-taart is dit jaar gewonnen door Theater De Hofnar in Valkenswaard. Elk jaar wordt onder de snelste invuller van de Theater Analyse Systeem (TAS) vragenlijst een TAS-Taart verloot.

Theater De Hofnar had binnen één week na aanvang van de vragenlijst de gegevens compleet.

TAS is een complete database van kengetallen uit de podiumkunstensector die door de eigen deelnemers als benchmarktool gebruikt kan worden en waar externe instanties als CBS en het ministerie van OC&W in sterke mate in hun publicaties van afhankelijk zijn. Dankzij de inzet van de leden (directies, administratief medewerkers, programmeurs en andere disciplines die hun bijdrage hebben geleverd) levert dit de VSCD en de sector ook dit jaar weer een schat aan informatie, waarmee beleidsmatige en projectmatige keuzes gevoed kunnen worden. Tijdens het Congres Podiumkunsten op 23 en 24 mei in Concertgebouw de Vereeniging in Nijmegen worden de resultaten gepresenteerd.

We feliciteren dit jaar De Hofnar met de eer en het winnen van de TAS-taart. Theater De Hofnar heeft zelf aangegeven het als een jaarlijkse uitdaging te zien als eerste de gegevens aan te leveren en daarom aan het begin van het jaar alle data gereed te hebben. Theater de Stoep en Theater Hof 88 verdienen bovendien een eervolle vermelding; zij hadden de vragenlijst kort na De Hofnar gereed.