Deze website maakt gebruik van cookies.

Jessica Kroeske vertrekt per 1 september 2017 als Cultureel directeur bij Stichting Podia Harderwijk.

07-07-2017

 Jessica Kroeske vertrekt per 1 september 2017 als Cultureel directeur bij Stichting Podia Harderwijk. Het bestuur van de stichting heeft begrip voor haar beslissing en spreekt alle waardering uit voor de wijze waarop zij de organisatie, in het bijzonder de locatie Theater Harderwijk, de afgelopen jaren heeft geleid.

Onder haar enthousiaste leiding heeft de organisatie in zeven jaar tijd een grote professionaliseringsslag doorgemaakt. In de programmering realiseerde zij diverse nieuwe initiatieven zoals bijvoorbeeld de Ladies Night, het Fotoconcert en het concept ‘Theater on Tour’. Daarnaast heeft een verschuiving plaatsgevonden van een aanbod- naar een vraaggericht programma waardoor het theater de afgelopen jaren een grotere groei kent dan het landelijk gemiddelde. Het publiek is voor Kroeske altijd de grootste drijfveer geweest.

Kroeske kijkt erg uit naar haar nieuwe uitdaging als Hoofd Publiek & Presentaties bij het sinds 1 juli jl. gefuseerde Batavialand in Lelystad: “Ik heb altijd enorm genoten van de vele, soms hele bijzondere en persoonlijke contacten met onze bezoekers. Hun enthousiasme, blijheid of ontroering na een voorstelling waren voor mij de kers op het toetje. Daarom kijk ik dan ook met veel plezier uit naar mijn nieuwe functie bij Batavialand waarin ik o.a. een bijdrage kan gaan leveren aan de ambitie om de komende jaren de bezoekersaantallen te vergroten.”

Hangende de besluitvorming over het voorbestaan van Theater Harderwijk is het bestuur verheugd te melden dat tijdelijke waarneming is gevonden in de persoon van Priscilla Muller, bekend als senior medewerker marketing en communicatie van de Stichting Podia Harderwijk en heeft er alle vertrouwen in dat de continuïteit van de organisatie hiermee geborgd is.

Tot slot bedankt het bestuur van Stichting Podia Harderwijk Jessica Kroeske voor haar