Deze website maakt gebruik van cookies.

Paul l´Herminez gestart als directeur Theater de Hofnar

03-01-2018

Paul l’Herminez begint op 1 januari 2018 als nieuwe directeur van Theater De Hofnar. Hij volgt daar Maartje van der Schoot op die daar de afgelopen 6 maanden interim-directeur is geweest. Paul is altijd erg betrokken geweest bij het theater. Hij is jaren geleden één van de oprichter geweest van Plaza Futura in Eindhoven.

De afgelopen anderhalf jaar is hij de trekker geweest van Pand P waar, op dezelfde locatie als Plaza Futura, een open podium is ontstaan voor uitvoerende podiumkunsten. Het bestuur van de Hofnar is er van overtuigd dat het met Paul een uitstekende keuze heeft gemaakt om de Hofnar nóg meer op de Valkenswaardse kaart te zetten.

Paul l’Herminez: “Ik ben een theatermens. Ik ben in diverse bestuursfuncties altijd nauw betrokken geweest bij de theaterwereld. De afgelopen jaren ben ik actief geweest als ondernemer, ik heb internet- en communicatietrajecten uitgevoerd voor diverse bedrijven. Maar drie jaar geleden begon het te kriebelen. Ik wil de terug naar de culturele sector en een leuke klus daar oppakken. Dat is eerst Pand P en nu de Hofnar geworden.”