Deze website maakt gebruik van cookies.

Theater aan de Parade verwelkomt interim directeur

13-09-2018

Vanaf dinsdag 18 september start Gijsje van Honk als interim directeur voor Theater aan de Parade. Met Gijsje van Honk kan de Raad van Commissarissen van Theater aan de Parade het theater de volgende stappen laten zetten in het nieuwbouwproces. Als interim directeur gaat zij dit proces begeleiden.

Gijsje van Honk
Gijsje van Honk heeft een jarenlange ervaring op het gebied van interim management, naast een lange staat van dienst in de muziek- en theaterwereld. 8 jaar lang was zij directeur van de Zwolse Theaters, Odeon en De Spiegel. Daar heeft zij aan de voet gestaan van de ingebruik name van het nieuwe theater De Spiegel en heeft zij de basis gelegd voor de samenvoeging van de beide Zwolse theaters. Sinds eind 2013 heeft Van Honk als (interim) directeur de verzelfstandiging van de organisatie Musis & Stadstheater in Arnhem, alsmede de nieuwbouw en renovatie van Musis geleid.

Jaarrekening Theater aan de Parade 2017

Van Honk start vanuit een gezond financiële situatie. In het in juni verschenen Jaarverslag 2017 worden wederom zwarte cijfers geschreven. Het theater heeft maar liefst 215.0000 bezoekers mogen ontvangen.
Daarnaast was 2017 ook een bewogen, politiek jaar. Op dinsdag 3 juli 2018 heeft de gemeenteraad met een ruime meerderheid besloten om het krediet beschikbaar te stellen voor de nieuwbouw van Theater aan de Parade. Om ook in de toekomst kwaliteit te blijven bieden. De visie van Theater aan de Parade op de kunst en cultuur biedt de stad mede de mogelijkheid om de Cultuurstad van het Zuiden te zijn en te blijven. Een plek waar amateurkunst en internationaal gelauwerde artiesten in dezelfde week te bezoeken zijn.