Deze website maakt gebruik van cookies.

Manager Facilitair & Techniek

36 uur, Dordrecht | Kunstmin
https://www.kunstmin.nl/wp-content/uploads/2019/02/Manager-Facilitair-Techniek.pdf

Categorie: Beleid


Over de organisatie

Schouwburg Kunstmin zoekt per direct een Manager Facilitair & Techniek. \

Wij zoeken een gedreven teambuilder en een resultaatgerichte manager met overzicht. Je maakt deel uit van het managementteam. Kunstmin is een zeer gastvrij, ondernemend theater en beschikt over een dynamisch, jong team dat zelf produceert i.s.m. kunstenaars en culturele- en maatschappelijke partners. Elk jaar organiseren wij 300 voorstellingen, concerten en sociaal-culturele en commerciële events. Onze twee locaties, Schouwburg Kunstmin en het Energiehuis, zijn toonaangevend in de regio Drechtsteden, de regio Rijnmond en de Hoeksche Waard. In 2018 ontvingen wij meer dan 80.000 bezoekers. In 2019 zijn wij gestart met een gloednieuw meerjarenbeleidsplan waarin wij onze ambities en samenwerking met publiek, stad en regio, uitvoerende kunstenaars en uitvoerenden, voortzetten en nader verdiepen. Je gaat aan de slag op een uitdagend werkterrein, waarbij je nauw samenwerkt met de Manager Horeca & Sales. De klassieke en tegelijk eigentijdse Schouwburg heeft een Grote Zaal (750 plaatsen) en een Kleine Zaal (170 plaatsen) en meerdere foyers. Het industriële Energiehuis valt onder ons beheer en we beschikken daar zelf over twee vlakke vloer zalen, een studio en een ontvangstruimte.

Functie

Jouw belangrijkste taken en verantwoordelijkheden

 • Contractbeheer, investerings- en (meerjaren-) onderhoudsplannen 
 • Beheer afdelingsbudget en huisvestings- en investeringsbudgetten
 • Je geeft leiding aan de medewerkers facilitair, de coördinator theatertechniek en het technisch team
 • Contactpersoon en eindverantwoordelijke voor onze (vaste) huurders en gebruikers 
 • Je werkt nauw samen met gezelschappen en samenwerkingspartners 
 • Je bent eindverantwoordelijk voor onze bedrijfshulpverlening, vergunningen en arbobeleid
 • Je stelt activiteiten- en personeelsplanningen op 
 • Je bent voorzitter van het wekelijkse operationeel overleg 
 • Beleid maken en (commerciële) kansen signaleren en vertalen naar jouw vakgebied 
 • Je gaat je richten op het verkrijgen van meer efficiency
 • Als MT-lid ben je medeverantwoordelijk voor organisatiebrede beleidsontwikkeling en implementatie

Eisen

Ben jij onze kandidaat? We zoeken een ervaren Manager Facilitair & Techniek met affiniteit met de culturele sector die toe is aan een nieuwe uitdaging. Naast het leidinggeven vinden we het ook belangrijk dat je mensen kan inspireren en verbinden. Als MT lid stuur je het bedrijf mede op gastvrijheidsbeleving. Je schakelt moeiteloos tussen diverse taken en je bent meewerkend vanzelfsprekend aanwezig op de vloer tussen de medewerkers, bezoekers en gasten. Je bent flexibel inzetbaar qua werktijden en –dagen. Jouw opleiding is op minimaal HBO niveau.

Geboden wordt

Wij bieden jou een afwisselende functie in een gedreven team met veel ruimte voor eigen initiatief en met een salaris conform de CAO Nederlandse Podia. Deze is afhankelijk van jouw kennis, ervaring en talenten. Je komt te werken in het hart van de regio met de mogelijkheid om een groot aantal voorstellingen en concerten te bezoeken.

Hoe te reageren

Solliciteren en meer informatie Ben jij onze nieuwe Manager Facilitair & Techniek? Stuur dan jouw motivatiebrief voorzien van een CV uiterlijk maandag 25 februari t.a.v. de heer Damsteegt, directeur-bestuurder, naar vacature@kunstmin.nl o.v.v. Vacature Manager Facilitair & Techniek. Mocht je vragen hebben over de functie of de procedure dan kun je die stellen aan Marleen Moelands, directie assistent, via 078-6397968 of marleen@kunstmin.nl. Kijk voor meer informatie over de organisatie op www.kunstmin.nl

Stichting Kunstmin vindt het belangrijk een afspiegeling te zijn van de veelzijdige (Dordtse) samenleving, waarbij kenmerken zoals afkomst en leeftijd geen rol spelen bij de selectie. Kunstmin nodigt dan ook iedereen die voldoet aan het functieprofiel uit te solliciteren. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.