Deze website maakt gebruik van cookies.

Hoofd marketing & publiciteit

full-time uur, Breda | Chassé Theater NV
https://www.chasse.nl/vacature

Categorie: Marketing


Over de organisatie

Het Chassé Theater in Breda is een levendige en ambitieuze organisatie met een breed scala aan theater-, muziek en filmactiviteiten. Het biedt hiermee schoonheid, emotie en verdieping aan een groot en breed publiek uit Breda en (ver) daarbuiten. Dit gebeurt met een optimale culturele en zakelijke exploitatie. Met drie theaterzalen, drie filmzalen, drie restaurants (Brasserie, FRONT, Gerecht) en een galerie behoort het Chassé Theater tot een van de grotere theaters van Nederland. Per jaar zijn er ruim 350 theatervoorstellingen, 5.500 filmvertoningen en 100 zakelijke evenementen. Deze activiteiten worden door ruim 350.000 personen bezocht. Chassé Theater richt zich de komende jaren sterk op vergroting en verdieping van het publieksbereik. De interne organisatie is klein, communicatielijnen zijn kort en er heerst een collegiale enthousiaste sfeer. Creativiteit en innovatie worden gestimuleerd.

Functie

Onder het mom “levenslange liefde voor theater en film aanwakkeren” ben jij als hoofd marketing & publiciteit verantwoordelijk voor meer bezoekers, meer terugkeerbezoek, hogere loyaliteit, retentie en klantwaarde. Je hebt een duidelijke marketingvisie op basis van kwalitatieve en kwantitatieve data, zet dit om in verfrissende ideeën en weet jouw teams (afdeling marketing & publiciteit en afdeling informatie & reserveringen) én de organisatie enthousiast mee te nemen in jouw plannen. Je bent een generalist in alle publiciteit- , ticketing- en marketingtools, en expert op een aantal onderdelen. Je weet de sterke kwaliteiten in jouw teams te benutten en werkt met team en individuele prestatiedoelstellingen.

Eisen

WO/HBO werk- en denkniveau je bent duidelijk en vernieuwend in je marketingvisie ruime ervaring in online marketing je hebt gevoel voor leidinggeven, een belangrijk aspect in deze functie aantoonbare affiniteit met film en theater hoge mate van flexibiliteit, zelfstandigheid en betrokkenheid groot analytisch vermogen uitstekende sociale- en communicatieve vaardigheden

Geboden wordt

Een afwisselende en zelfstandige functie voor 36 uur per week in een culturele en inspirerende werkomgeving, waar veel ruimte is voor eigen initiatief. Je salaris valt in schaal 9 van de CAO Nederlandse Podia.

Hoe te reageren

De functie is beschikbaar vanaf september 2017, we nemen het liefst zo snel mogelijk iemand aan. Heb je interesse? Mail dan, vóór 24 juli 2017, je sollicitatiebrief voorzien van cv naar: Dymph den Ridder, ddridder@chasse.nl