Deze website maakt gebruik van cookies.

Medewerker Marketing en Publiciteit Hoge Fronten

20-24 uur, Maastricht | Hoge Fronten
www.hogefronten.nl

Categorie: Marketing


Over de organisatie

Lieke Benders maakt met Hoge Fronten voorstellingen op het grensvlak van theater en beeldende kunst voor zowel volwassenen als kinderen. Hoge Fronten werkt vanuit de culturele verzamelplek AINSI (het verpakkingsgebouw van een voormalige cementfabriek) aan de rand van Maastricht. De voorstellingen en projecten zijn te zien in de theaters in Nederland en België en op (inter)nationale festivals.

Functie

Wij zoeken een creatief marketing- en communicatietalent die zowel strategisch als op uitvoerend niveau kan bijdragen aan de positionering en promotie van Hoge Fronten en Hoge Fronten-producties. Je bent bekend met de wereld van de (podium)kunsten, je weet hoe je de pers en media benadert en je beschikt over een vlotte pen. Je werkt mee aan publiciteitscampagnes, je onderhoudt contacten met de pers en je stelt persberichten, nieuwsbrieven, voorstellingsbrochures, flyers, presentatiemappen en overig drukwerk samen. Ook onderhoud je de website en webwinkel en creëer je content voor Hoge Fronten op de sociale media. Je werkt zelfstandig en op verschillende locaties, eventueel ook vanuit thuis of een eigen kantoor. Hoge Fronten werkt veel met ZZP’ers; het is dus zeker mogelijk om deze functie als ZZP’er in te vullen.

Eisen

 • Je bent een enthousiaste, initiatiefrijke, stressbestendige en flexibele collega of ZZP’er die het Nederlandse theaterlandschap kent en aantoonbare affiniteit heeft met beeldend (locatie)theater.
 • Je denkt en werkt op HBO-niveau en hebt aantoonbare ervaring in een soortgelijke functie.
 • Je bent in staat om zowel op strategisch en beleidsmatig als op uitvoerend niveau te werken.
 • Je hebt ruimte ervaring met online marketing/social media en met het aansturen van externe samenwerkingspartners én hebt affiniteit met de digitale wereld, het opzetten/onderhouden van een interactief, online platform.
 • Je kunt goed organiseren, plannen en schakelen tussen het creatieve maakproces en organisatorische belangen en acties.
 • Je bent bekend met de pers en media.
 • Je werkt zelfstandig, maar functioneert ook goed in een hecht teamverband.
 • Je bent nauwkeurig, initiatiefrijk en flexibel.
 • Je bent bereid om op verschillende locaties (ook vanuit thuis) in de avonduren en weekenden te werken en hebt geen ‘9 tot 5’-mentaliteit.
 • Je beschikt over een geldig rijbewijs.
 • Je kunt goed overweg met Wordpress, Excel, Outlook en Word.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en bij voorkeur ook in de Duitse en Engelse taal.

Geboden wordt

Een creatieve, dynamische en uitdagende functie bij een kleine flexibele en ondernemende organisatie die constructief aan de positionering van Hoge Fronten in binnen- en buitenland werkt. Je werkt gemiddeld drie dagen per week, rekening houdend met piekperiodes tijdens projecten. Salariëring c.q. honorariumbepaling geschiedt conform de CAO Toneel & Dans.

Hoe te reageren

Geïnteresseerden zijn welkom om een korte brief met hun motivatie, een beschrijving van hun persoonlijke interesses en hun CV te mailen. Stuur je sollicitatie vóór donderdag 16 augustus via info@hogefronten.nl. De gesprekken worden gehouden op maandag 20 augustus in Maastricht. Voor meer informatie over Hoge Fronten en de functie kun je contact opnemen met onze zakelijk leider Janneke Schmeitz. Zij is bereikbaar via 06 25 33 35 15 of info@hogefronten.nl.