Deze website maakt gebruik van cookies.

Medewerker Sales (acquisitie & verhuur)

36 uur, Dordrecht | Kunstmin
https://www.kunstmin.nl/over-ons/vacatures/medewerker-sales-acquisitie-verhuur-10-fte/

Categorie: Marketing


Over de organisatie

Schouwburg Kunstmin, gevestigd in het historische centrum van Dordrecht, is een eigentijds en ondernemend theaterbedrijf. Met meer dan 200 voorstellingen en concerten per seizoen, eigen producties en projecten die Kunstmin zelf produceert, is het één van de belangrijkste podia van de Drechtsteden. Stichting Kunstmin beheert twee monumentale en recentelijk gerenoveerde locaties met elk een geheel eigen en markante uitstraling: de schouwburg en het nabijgelegen Energiehuis. De moderne schouwburg met een volledig klassieke uitstraling, omvat een Grote Zaal (750 plaatsen), een Kleine Zaal (170 plaatsen) en diverse foyers. Het industriële Energiehuis huisvest vijf vlakke vloer theater- en concertzalen met een maximale capaciteit van 2.500 plaatsen, een royaal Grand Café, en meer dan 20 studio’s en leslokalen. Schouwburg Kunstmin en het Energiehuis zijn bovendien prominente eventlocaties en bij uitstek geschikt voor congressen, (zakelijke) bijeenkomsten en recepties.

Voor de afdeling ‘Services & Commercie’ zijn wij per direct op zoek naar een: Medewerker Sales (acquisitie & verhuur) (1,0 fte)

Functie

Als Medewerker Sales ben je een ambassadeur voor Schouwburg Kunstmin en het Energiehuis en ben je verantwoordelijk voor de realisatie van de commerciële bedrijfsdoelstellingen en het gezicht van onze business club ‘Bedrijfsvrienden van Kunstmin’.

Kerntaken

 • Verantwoordelijk voor de commerciële & culturele verhuur van zaalruimten
 • Verantwoordelijk voor de organisatie van evenementen van A- Z
 • Acquisitie, verkoopgesprekken en deelname aan relatie evenementen 
 • Geeft opties af, stelt offertes op en voert contractbesprekingen met huurders en gebruikers;
 • Verantwoordelijk voor het realiseren van het salesplan en opstellen begrotingen;
 • Verantwoordelijk voor advertentieverkoop;
 • Relatiebeheer en het gezicht van ‘Bedrijfsvrienden van Kunstmin’
 • Het uitvoeren van dutymanager diensten tijdens evenementen en voorstellingen

Eisen

Wij zoeken:

Een ambitieuze en resultaatgerichte collega, met een passie voor gastvrijheid en een uitstekend gevoel voor relatiebeheer. Je haalt voldoening aan het onderhouden en uitbouwen van je netwerk. Onze ideale kandidaat voldoet daarnaast aan de volgende criteria:

 • Beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Je beschikt aantoonbaar over ruime sales ervaring binnen de eventbranche
 • Sociaal vaardig en communicatief zeer sterk
 • Zelfverzekerd en flexibel
 • Bij voorkeur woonachtig in de omgeving

Geboden wordt

Een zeer uitdagende, afwisselende functie conform schaal 6 van de CAO Podiumkunsten (minimaal € 2.175,00 tot maximaal € 3054,00 bij een full time dienstverband, startsalaris afhankelijk van leeftijd en ervaring). Je maakt deel uit van de dynamische en professionele organisatie Stichting Kunstmin die zich bevindt in het culturele hart van de regio.

Hoe te reageren

Heb je interesse in deze vacature? Graag ontvangen we je CV en motivatie t.a.v. de heer Pascal Vergouwen, Manager Services & Commercie, via vacature@kunstmin.nl o.v.v. vacature ‘Medewerker Sales’.

Meer informatie Voor meer informatie kun je mailen naar Marleen Moelands, Directie Assistent, via vacature@kunstmin.nl. Stichting Kunstmin vindt het belangrijk een afspiegeling te zijn van de veelzijdige (Dordtse) samenleving en nodigt dan ook iedereen, die voldoet aan het functieprofiel, uit te solliciteren.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.