Deze website maakt gebruik van cookies.

Programmeur (4)

30 uur, Gouda | Stichting Schouwburgcomplex Gouda
https://www.goudseschouwburg.nl/home/

Categorie: Programmering


Over de organisatie

Stichting Schouwburgcomplex Gouda exploiteert zowel De Goudse Schouwburg als Cinema Gouda. Beide uitgaansgelegenheden bieden wekelijks een keur aan voorstellingen en activiteiten voor een divers publiek uit Gouda en omgeving. De Schouwburg kent een brede programmering in grote en kleine zaal. De komende jaren wil De Goudse Schouwburg haar maatschappelijke, culturele en commerciële samenwerkingsverbanden met de stad Gouda verdiepen en versterken. Vanwege het vertrek van de huidige programmeur, zoeken wij per 1 september 2018 aanstaande een programmeur.

Functie

Verantwoordelijkheden Onder leiding van de directeur geef je mede vorm aan het artistieke profiel van De Goudse Schouwburg en draag je zorg voor de ontwikkeling en uitvoering van het programmabeleid. Je voert (boekings)gesprekken met aanbieders en bent verantwoordelijk voor de algehele planning van de programmering. Je draagt in nauw overleg met de directeur zorg voor de programmeringsbegroting, de contractuele afhandeling van de afspraken en de maandelijkse (budget)rapportage. Samen met het Hoofd Marketing zorg je voor samenhang tussen programma en publiek.

Eisen

Profiel Je hebt tussen de 5 en 10 jaar aantoonbare werkervaring op het gebied van programmering en je hebt daarmee actuele en programma-inhoudelijke kennis van de theaterwereld. Mede dankzij je afgeronde opleiding op minimaal hbo-niveau beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden (schriftelijk en mondeling), kun je goed onderhandelen en ben je resultaatgericht en innovatief. Je hebt affiniteit met de culturele sector in het algemeen en theater in het bijzonder en beschikt over een goed netwerk in de theaterwereld. Al je werkzaamheden voer je op een transparante en integere wijze uit. Verder zijn flexibele werktijden geen probleem voor jou, zodat je mee kunt draaien bij voorstellingen in het aanwezigheidsrooster van het managementteam.

Geboden wordt

Wij bieden Een uitdagende functie binnen een dynamische organisatie. Een tijdelijk contract voor één jaar met mogelijkheid tot verlenging. Salariëring afhankelijk van kennisniveau en ervaring conform de CAO Nederlandse Podia. Uiteraard heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan het culturele aanbod van de organisatie.

Hoe te reageren

Procedure Schriftelijke sollicitaties met motivatie en CV (Word of pdf) kunnen tot en met 20 juni 2018 gericht worden aan Nel Oskam - directeur en per e-mail gestuurd worden aan haar assistent Kim van ‘t Holt via vacature@goudseschouwburg.nl. De eerste gespreksronde vindt plaats op 27 juni.