Deze website maakt gebruik van cookies.

Floormanager

24 uur uur, Rotterdam | Theater Rotterdam
werkenbij.theaterrotterdam.nl

Categorie: Publieksbegeleiding


Over de organisatie

Ben jij klantgericht, representatief en lijkt het jou een mooie uitdaging om onze bezoekers een onvergetelijke avond uit te geven? Dan zoeken we jou! Theater Rotterdam zoekt een enthousiaste en gedreven floormanager voor 24 uur per week. Als floormanager zorg je dat de bezoekers een fijne avond beleven tijdens voorstellingen, concerten en evenementen. Je coördineert het team van medewerkers publieksservice. Dit team is het visitekaartje van Theater Rotterdam en draagt zorgt voor alle taken rondom het ontvangst van het publiek, waaronder garderobe, kaartcontrole en een stuk horeca in samenwerking met Café Restaurant Floor. Naast het werk op de vloer, ben je verantwoordelijk voor de planning van het team van floormanagers en medewerkers publieksservice. Dat doe je één dag in de week op kantoor. Waarbij je alle planningszaken rondom de publieksservice oppakt, zoals het aannameproces van nieuwe medewerkers in samenwerking met het Hoofd Events en het zorgdragen voor de teambuilding.

Functie

Theater Rotterdam

Wij zijn Theater Rotterdam. We maken theater, presenteren theater en leiden de nieuwste generatie theatermakers op. Thuis in Rotterdam en op tournee door Nederland en Europa. Theater Rotterdam staat voor grensverleggend, vaak interdisciplinair theater dat verschil, diversiteit en veelvormigheid wil vieren. Niet opheffen of harmoniseren, maar zien, tonen en gebruiken. We brengen spelers, journalisten, dansers, nieuwsgierigen, uitvinders, vertellers, choreografen en talenten samen om theater te maken en echte ontmoetingen te realiseren. Om iets teweeg te brengen in het hoofd, in het hart en in Rotterdam.

Als floormanager werk je onder de afdeling Events. Deze afdeling is verantwoordelijk voor de evenementen bij Theater Rotterdam en alle hospitality en publieksbegeleiding tijdens voorstellingen. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken voor Theater Rotterdam. Het team publieksservice speelt hierin een belangrijke rol. Jullie zijn het gezicht van Theater Rotterdam.

Wat doe je 

 • Je verdeelt de werkzaamheden over het team, communiceert en maakt het rooster.
 • Je bent verantwoordelijk voor alle facetten van de personeelszorg.
 • Je bent verantwoordelijk voor alle facetten van de hospitality / publieksbegeleiding.

Eisen

We vragen

 • Gastvrijheid is je tweede natuur.
 • Je werkt georganiseerd, gestructureerd en planmatig.
 • Je bent een communicatie- en coördinatietalent.
 • Je bent een professional met hart voor de gast en je staat stevig in je schoenen.
 • Je bent stressbestendig en je kunt een team goed aansturen.
 • Werken in de avonden en weekenden is voor jou geen probleem.
 • Je hebt affiniteit met theater en bezoekt graag voorstellingen van Theater Rotterdam.

Geboden wordt

We bieden

 • Salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen € 2.025,- en € 2.645,- op fulltime basis, conform cao toneel en dans.
 • Meer dan 500 voorstellingen en projecten per seizoen die je gratis mag bezoeken.
 • Twee ‘werkplekken’ midden in de stad; in het Witte de With kwartier en aan het Schouwburgplein.
 • Een baan bij een vernieuwende theaterorganisatie met spannende en talentvolle makers, internationale gastprogrammering en verdiepende programma’s.

Theater Rotterdam wil een diverse en inclusieve organisatie zijn. We streven ernaar dat het personeelsbestand een afspiegeling is van de beroepsbevolking van Rotterdam met al haar aanwezige verschillen.

Hoe te reageren

Vragen? Neem contact op met Kim Christiaansen via kim.christiaansen@theaterrotterdam.nl of 010 - 40 44 111. Je sollicitatie ontvangen we graag voor 17 oktober 2018 via http://werkenbij.theaterrotterdam.nl/