Deze website maakt gebruik van cookies.

Stagiair(e) productieassistentie Repelsteeltje en de blinde prinses

40 uur, Rotterdam | Theater Rotterdam

Categorie: Stages


Over de organisatie

Wij zijn Theater Rotterdam. We maken theater, tonen theater en leiden de nieuwste generatie makers op. Thuis in Rotterdam en op tournee door Nederland en Europa.

Theater Rotterdam staat voor grensverleggend, vaak interdisciplinair theater dat verschil, diversiteit en veelvormigheid wil vieren. Niet opheffen of harmoniseren, maar zien, tonen en gebruiken. We brengen spelers, journalisten, dansers, nieuwsgierigen, uitvinders, vertellers, choreografen en talenten samen om theater te maken en echte ontmoetingen te realiseren. Om iets teweeg te brengen in het hoofd, in het hart en in Rotterdam.

De afdeling Productie van het Theater Rotterdam biedt mogelijkheden om brede ervaring op te doen in een inspirerende en creatieve omgeving. Als stagiair(e) maak je volwaardig onderdeel uit van ons team en beleef je het hele artistieke proces, de creatie van een nieuwe theatervoorstelling mee.

Functie

Wij zoeken voor de periode van 16 oktober t/m 29 december 2019 voor onze familievoorstelling Repelsteeltje en de blinde prinses onder regie van Pieter Kramer een fulltime enthousiaste stagiair(e) productieassistentie. Als productieassistent werk je onder directe verantwoordelijkheid van de productieleider van de voorstellingen waar je aan werkt, maar je werkt ook veel samen met het hoofd techniek, de financiële administratie en externe aanbieders. Je bent verantwoordelijk voor de reisorganisatie van tournee, zoals het regelen van vervoer, hotels, séjours en catering. Je vraagt indien nodig vergunningen en ontheffingen aan en verzorgt veel organisatorische werkzaamheden voor de afdelingen productie, techniek, kap & grime en het kostuumatelier. Je notuleert de productievergaderingen

Eisen

  •  HBO werk- en denkniveau (en nog ingeschreven bij een opleiding tijdens de stageperiode);
  • Goede communicatieve en contactuele eigenschappen (zowel mondeling als schriftelijk);
  • Een open, collegiale werkhouding, bereidheid om samen te werken;
  • Een initiatiefrijke en pro-actieve houding;
  • Flexibiliteit, zorgvuldigheid en gevoel voor organisatorische verhoudingen;
  • Ervaring met geautomatiseerde systemen

Geboden wordt

Wij bieden een leuke, afwisselende stageplek in een bijzondere organisatie met een stagevergoeding.

Hoe te reageren

Voor meer informatie over deze vacature en voor sollicitaties (met CV) kun je contact opnemen met Silvia de Vries (productieleider) via silvia.devries@theaterrotterdam.nl. Reageren kan tot en met 5 augustus 2019.

Klik hier voor meer informatie over de voorstelling.