Deze website maakt gebruik van cookies.

Hoofd Theatertechniek De Lawei

36 uur, Drachten | Schouwburg De Lawei

Categorie: Techniek


Over de organisatie

Qua aanbod én qua bezoekersaantallen draait De Lawei landelijk gezien mee in de top van de schouwburgen. Het gevarieerde aanbod en de gastvrijheid van het personeel van de schouwburg maken van De Lawei een fijn huis om van voorstellingen te genieten, op te treden én te werken. De professionalisering heeft doorgezet en wordt nog steeds verder uitgebouwd. De Lawei is al lang niet meer een cultureel centrum, maar profileert zich als schouwburg op zowel de lokale, regionale als op de landelijke kaart.

Functie

Schouwburg De Lawei zoekt een ervaren en inspirerend Hoofd Theatertechniek (m/v, fulltime)

Als hoofd theatertechniek ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de afdeling theatertechniek waarbij je dagelijks leiding geeft aan acht theatertechnici, aangevuld met een flexpool en de begeleiding van een aantal stagiaires. De afdeling verzorgt de techniek van voorstellingen, concerten, film, tentoonstellingen en andere, aan de schouwburg gerelateerde, evenementen zoals zakelijke verhuur. Je bent verantwoordelijk voor de inrichting van de afdeling op de korte en de lange termijn en draagt zorg voor de vertaling en uitvoering van het beleid. Professionaliteit en gastheerschap staan daarbij hoog in het vaandel. Verder ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de (theater)technische inventaris en de gebouwgebonden installaties en adviseer je over vervanging en aanschaf van materiaal. Je beheert het budget van de theatertechnische dienst en bent belast met de coördinatie van BHV. Je bent verantwoordelijk voor het opleidingsbeleid van de afdeling, voert afdelingsoverleg en functionerings- en beoordelingsgesprekken. Het hoofd bedrijfsvoering is je direct leidinggevende en je rapporteert rechtstreeks aan hem.

Eisen

De kandidaat die we zoeken is een inspirerend leidinggevende met een neus voor kwaliteit. In een dynamische organisatie breng je structuur aan en bevorder je de samenwerking binnen het eigen team en de samenwerking van de afdeling techniek met de rest van de organisatie. Om te kunnen blijven voldoen aan de groeiende capaciteitsvraag kijk je kritisch naar planning en werkefficiency zonder daarbij de Arbo-verantwoordelijkheid uit het oog te verliezen. Je volgt de ontwikkelingen in het vakgebied op de voet, hebt kennis van theatertechniek en ervaring met productiemanagement, bent nieuwsgierig en onderzoekend aangelegd en niet bang om te innoveren. Je bent een doorzetter met mensenkennis. Je hebt respect maar geen ontzag voor ‘tradities’ en een sterk ontwikkelde sociale antenne. Iemand die innovatief, creatief en communicatief is en een relevante technische opleiding op HBO niveau en minimaal vijf jaar relevante werkervaring heeft.

Geboden wordt

Een uitdagende functie bij een ambitieuze schouwburg. Een schouwburg waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Het betreft in eerste instantie een jaarcontract met intentie tot een vaste aanstelling. Voor deze verantwoordelijke, uitdagende functie bieden wij een passend salaris (schaal 8) volgens de CAO Nederlandse Podia. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Hoe te reageren

De Lawei streeft naar diversiteit in personeel, programma, partners en publiek. Daarom nodigen wij nadrukkelijk mensen met verschillende achtergronden in afkomst en cultuur uit om te solliciteren.Voor nadere informatie kun je via de mail contact leggen met personeelszaken@lawei.nl, Sollicitatie met CV ontvangen wij graag voor maandag 19 augustus op personeelszaken@lawei.nl. De gesprekken vinden plaats in de laatste week van augustus en eerste week van september. Uitnodigingen worden eind week 34 verstuurd.