Deze website maakt gebruik van cookies.

Hoofd Theatertechniek (herhaalde oproep)

36 FT uur, Drachten | De Lawei
https://www.lawei.nl/nieuws/1858/Herhaalde_oproep_Vacature_Hoofd_Theatertechniek/

Categorie: Techniek


Over de organisatie

Gastvrij huis voor artiesten, kunstenaars, publiek en huurders | ruim 340 voorstellingen | drie theaterzalen (908, 476 en 225 stoelen) | filmhuis (110 stoelen) | cultuureducatie | De Lawei producties | beeldende kunst | theaterdiners, congressen en evenementen | theatercafé Hopper | 120 medewerkers | 200.000 bezoekers per jaar | Simmerdeis Festival

Functie

Als hoofd theatertechniek ben je verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van de afdeling theatertechniek waarbij je dagelijks leiding geeft aan acht theatertechnici, aangevuld met een flexpool en de begeleiding van een aantal stagiaires. De afdeling verzorgt de techniek van voorstellingen, concerten, film, tentoonstellingen en andere, aan de schouwburg gerelateerde, evenementen zoals zakelijke verhuur. Je bent verantwoordelijk voor de inrichting van de afdeling op de korte en de lange termijn en draagt zorg voor de vertaling en uitvoering van het beleid.
Professionaliteit en gastheerschap staan daarbij hoog in het vaandel. Verder ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de (theater)technische inventaris en de gebouwgebonden installaties en adviseer je over vervanging en aanschaf van materiaal. Je beheert het budget van de theatertechnische dienst en bent belast met de coördinatie van BHV. Je bent verantwoordelijk voor het opleidingsbeleid van de afdeling, voert afdelingsoverleg en functionerings- en beoordelingsgesprekken. Als manager ben je de verbindende factor tussen de organisatie en jouw afdeling. Het hoofd bedrijfsvoering is je direct leidinggevende en je rapporteert rechtstreeks aan hem.

Eisen

De kandidaat die we zoeken is een inspirerend leidinggevende met een neus voor kwaliteit. In een dynamische organisatie breng je structuur aan en bevorder je de samenwerking binnen het eigen team en de samenwerking van de afdeling techniek met de rest van de organisatie. Om te kunnen blijven voldoen aan de groeiende capaciteitsvraag kijk je kritisch naar planning en werkefficiency zonder daarbij de Arbo-verantwoordelijkheid uit het oog te verliezen. Je volgt de ontwikkelingen in het vakgebied op de voet, hebt kennis van theatertechniek en ervaring met productiemanagement, bent nieuwsgierig en onderzoekend aangelegd en niet bang om te innoveren. Je signaleert knelpunten en kansen in de organisatie en formuleert een passende oplossing naar draagkracht en budget. Je bent een doorzetter met mensenkennis. Je hebt respect maar geen ontzag voor ‘tradities’ en een sterk ontwikkelde sociale antenne. Iemand die innovatief, creatief en communicatief is en een relevante technische opleiding op HBO niveau en minimaal vijf jaar relevante werkervaring heeft.

Geboden wordt

Een uitdagende functie bij een ambitieuze schouwburg. Een schouwburg waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Het betreft in eerste instantie een jaarcontract met intentie tot een vaste aanstelling.

Voor deze verantwoordelijke, uitdagende functie bieden wij een passend salaris (schaal 8) volgens de CAO Nederlandse Podia. Een assessment kan deel uitmaken van de procedure.

Hoe te reageren

De Lawei streeft naar diversiteit in personeel, programma, partners en publiek. Daarom nodigen wij nadrukkelijk mensen met verschillende achtergronden in afkomst en cultuur uit om te solliciteren.

Vragen over de vacature kun je telefonisch stellen aan Alfred Matthijssen (hoofd bedrijfsvoering), op woensdag 13 november en woensdag 20 november, tussen 13:00 – 14:00 uur op 0512-335030, of via e-mail naar personeelszaken@lawei.nl. Sollicitatie met CV ontvangen wij graag voor maandag 2 december op personeelszaken@lawei.nl. De gesprekken vinden plaats op dinsdag 11 december.