Opmerkelijke foto's van Corb!no voor winnaars VSCD-Cabaretprijzen 2019

01-12-2020

De vier winnaars van de VSCD-Cabaretprijzen 2019 zijn vereeuwigd door fotograaf Maarten Corbijn alias Corb!no

Hoe reageren de vier prijswinnaars op hun persoonlijke prijs: een exclusief portret van fotograaf Corb!no en wat betekent het om een Cabaretprijs te winnen? De uitreiking van de portretfoto's is gefilmd. Kijk hier het filmpje van de uitreiking van de portretfoto's én de reacties van de winnaars.


VSCD-Cabaretprijzen en de winnaars van 2019

De Poelifinario - Entertainment: de VSCD Cabaretprijs voor die theatermaker(s) met het beste cabaretprogramma met entertainment als grondslag van het seizoen. De VSCD Cabaretjury kent de Poelifinario in de categorie Entertainment toe aan Lenette van Dongen met haar programma Paradijskleier.

De Poelifinario - Engagement: de VSCD Cabaretprijs voor die theatermaker(s) met het beste geëngageerde cabaretprogramma van het seizoen.
De VSCD Cabaretjury kent de Poelifinario in de categorie Engagement toe aan Louise Korthals met haar programma Alles is er!

De Poelifinario - Kleinkunst: de VSCD Cabaretprijs voor die theatermaker(s) met het beste kleinkunstprogramma van het seizoen.
De VSCD Cabaretjury kent de Poelifinario in de categorie Kleinkunst toe aan Theo Nijland met zijn programma En de rest is onzin.

Neerlands Hoop: de VSCD Cabaretprijs voor (een) veelbelovende theatermaker(s) met het grootste toekomstperspectief.
De VSCD Cabaretjury kent de Neerlands Hoop toe aan Peter Pannekoek.

Naar al het nieuws