Van je vrienden moet je het hebben! Masterclass Fondsenwerving

03-09-2020

Extra steun is in deze tijd hard nodig. De ervaring leert dat mensen graag bereid zijn om hun favoriete podium te steunen. Het is dus de moeite waard om uw bezoekers, vrienden en donateurs om (extra) support te vragen. Hoe? Meld je aan voor een plekje in deze masterclass op 21 september 2020.

De Academie voor de Podiumkunsten heeft samen met LVW Advies een interactieve masterclass opgezet, waarin we uitgebreid ingaan op vriendenwerving voor de korte en lange termijn. We staan stil bij de formulering van de ‘case of support’ oftewel: waarom is er geld nodig en wat heb ik vrienden of donateurs te bieden? Wat zijn de randvoorwaarden voor een succesvolle wervingsactie en welke acties werken? Er zal ook aandacht zijn voor nalatenschappen, omdat dit voor de lange termijn een kansrijke aanpak is.

Het komt allemaal aan bod in de masterclass Van je vrienden moet je het hebben! Sofie Bienert en Marischka Leenaers zorgen dat je aan het eind van de masterclass voldoende kennis en kunde hebt én een concreet idee om bij jouw podium de werving op te starten of naar een hoger niveau te tillen.

Klik hier voor het hele programma.

Kosten: VSCD-leden: 195 euro. Niet VSCD-leden: 225 euro. Koffie, thee en lunch zijn in de prijs inbegrepen.

Wil je hier bij zijn? Aanmelden kan voor 14 september via communicatie@vscd.nl.

Locatie: Theater Aan de Slinger, Houten

Naar al het nieuws