Academie voor de Podiumkunsten

De Academie richt zich op artistieke en zakelijke ontwikkeling van de VSCD leden.

We bieden een eigen aanbod van op maat gemaakte cursussen aan via onze Academie voor de Podiumkunsten.

Cursusaanbod 2020

Alle cursussen van voorjaar 2020 worden verplaatst naar het najaar 2020. Hierover ontvangen jullie t.z.t. bericht.

Een masterclass start om 10 uur en duurt tot 16.00 uur. VSCD-leden betalen een gereduceerd tarief t.o.v. niet VSCD-leden. Koffie, thee en lunch zijn in de prijs inbegrepen. Aanmelden kan via info@vscd.nl.

Ook tijdens de ALV bieden we korte workshops en inspiratiesessies aan rondom diverse thema’s, zoals duurzaamheid, werken met freelancers en fondsenwerving.

___________________________________________________________________________

AFGELAST 23 maart 2020: Kennisbijeenkomst "Belastingregels voor culturele instellingen, artiesten en freelancers"

De kennisbijeenkomst Belastingregels is speciaal voor de VSCD samengesteld door Dick Molenaar van All Arts Belastingadviseurs voor de financieel expert, (zakelijk) directeur en controller van jouw podium. Daarnaast is de bijeenkomst ook geschikt voor iedereen die verdieping in zijn of haar functie nodig heeft over onderwerpen op terrein van belastingrecht.

Tijdens de bijeenkomst behandelt Dick Molenaar onderwerpen uit de dagelijkse praktijk. Je wordt op de hoogte gebracht van actuele ontwikkelingen en veranderingen in belastingwetgeving. Van onderwerpen zoals loonbelasting/artiestenregeling, Btw, Wet DBA, subsidies, portemonneeloze pauze, vennootschapsbelasting, bestuurdersaansprakelijkheid tot energiebesparing. Alle kennis die je opdoet tijdens de dag, kun je gelijk in de praktijk toepassen. Er is ook ruimte om jouw eigen casus te bespreken.

De kennisbijeenkomst wordt gehouden in de Stadsschouwburg Utrecht en start om 10:00 uur en duurt tot 16.00 uur met daarna aansluitend een borrel tot 17:00 uur. Kosten: leden betalen 195 euro (ex. Btw) en niet-leden betalen 220 euro (ex. Btw). Koffie, thee en lunch zijn bij de prijs inbegrepen.

Aanmelden kan via info@vscd.nl.

___________________________________________________________________________

AFGELAST 20 april 2020: Masterclass Theater Inclusief

De masterclass Theater Inclusief is speciaal voor de VSCD samengesteld door Theater Inclusief.

Na afloop van de bijeenkomst heb je de volgende leerdoelen opgedaan. Zo ben je je meer bewust van je eigen vooroordelen, ben je je bewust van de “why” van diversiteit en inclusie voor jouw eigen organisatie, kun jij een inclusieve vacaturetekst opstellen om een bredere doelgroep te bereiken, kun jij nieuwe doelgroepen bereiken door middel van employer branding, marketing en andere wervingskanalen en heb jij concrete handvatten om ‘diverser’ en inclusiever te worden op het gebied van programmering, publiek en partners.

De masterclass vindt plaats in Theater Zuidplein en start om 09.30 uur met inloop en duurt tot 16.00 uur.
Kosten: leden betalen 195 euro (ex. Btw) en niet-leden betalen 220 euro (ex. Btw). Koffie, thee en lunch zijn bij de prijs inbegrepen.

Klik hier voor het gehele programma.

Aanmelden kan via info@vscd.nl

___________________________________________________________________________

Vragen?

Neem contact op met Sonja Broersma, of bespreek het op SPOTS.

Contact